KONYA / SEYDİŞEHİR - Ortakaraören Şerife Hasan Hüseyin Kocaman İlkokulu

OKULUMUZ KIYAFETİ OKUL AİLE BİRLİĞİ İLE YAPILAN TOPLANTI SONUNDA BELİRLENDİ.

OKUL KIYAFETİ İLE İLGİLİ GÖRSELLER HABERİMİZDE.

TURUNCU VE KOYU LACİVERT RENKLERİ KULLANDIK.

LACİVERT EŞOFMAN ALTI İLE TAMAMLADIK.

SENEYE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ KULLANACAKTIR.

SEYDİŞEHİRDEKİ OKUL KIYAFETİ SATAN TÜM MAĞAZALAR EN KISA ZAMANDA OKUL KIYAFETLERİMİZİ TEMİN EDECEKLER.

GELEN MAĞAZALAR GELDİKÇE ÖĞRENCİ WHATSAPP GRUPLARINDAN BİLGİLENDİRİLECEKTİR.

Nis

Deprem ve Tahliye Tatbikatımızı başarılı bir şekilde yapyık.

Nis

Kışın zor şartlarına dayanamayan ağaçlarımızın yerine Orman İşletme Müdürlüğümüzün katkısıyla yenilerini ektik.

Nis

12 Mart Mehmet Akif Ersoyu Anma Ve İstiklal Marşının Kabulü Programımız.

İstiklal Marşı Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdik. Hepsini kutluyoruz.

Nis

18 Mart Çanakkale Destanını Yeniden Yaşamaya Çalıştık.

Nis

Rehberlik Araştırma Merkezinden Öğretmenler tarafından velilerimize mahremiyet eğitimi verildi. Eğitim veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.Ecdadımızın kazandığı büyük zafer 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.